Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Інформаційна бібліотека - місток від минулого до сьогодення

Дата: 3 листопада 2020 о 09:54, Оновлено 3 листопада 2020 о 09:56
221 перегляд

Перемога та реалізація проєкту 17 обласного Конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Вінницької області «Інформаційна бібліотека – місток від минулого до сьогодення» дала змогу значно покращити матеріально-технічну базу закладу освіти та створити комфортне освітнє середовище для всіх учасників освітнього процесу. В рамках реалізації проєкту було виконано ремонт приміщення, закуплено комп’ютерні столи, книжкову шафу, стелажі, конференц стіл, офісні крісла, журнальний стіл, стіл для вчителя, м’які крісла-пуфи, закуплено настільні ігри для дітей різних вікових категорій та цікава пізнавальна література – енциклопедії для дітей. Із оргтехніки придбано: 5 ноутбуків, принтер, телевізор smart, діагональ 45 та мультимедійний комплекс (ноутбук, інтерактивна дошка, проєктор).
Адміністрація Бджільнянської ЗОШ І-ІІ ступенів щиро дякує за співфінансування даного проєкту учаснику Конкурсу голові села Бджільна Ніколішиній Тамарі Віталіївні. Запорука перемоги – участь у співфінансуванні партнерів проєкту. Партнери проєкту: Теплицька РДА, в особі голови РДА Побірського О.І., народний депутат України Кучер М.І., ФГ «Іщенко М.В», в особі Іщенка М.В., СТОВ «РЕНЕТ», в особі Яковенка В.В., ФГ «Бойко В.В.», в особі Бойка В.В. Також дякуємо в.о. начальника відділу освіти Теплицької РДА Вербоватій Н.А., юристу Рубльовій Н.А., головному бухгалтеру Семенюку Б.М. за допомогу в реалізації даного проєкту.
Дякую всім!!! Ваша участь і підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого села та навчального закладу. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.
Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними одне до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може й століть.
На світі є три корони, — писала Марія Матіос, — корона Тори, корона священного служіння і корона Царства. Але над цими добрими людьми – корона доброго імені, яку носити найважче. Тож нехай над вами, шановні і поважні люди, завжди височіє четверта корона – корона ДОБРОГО ІМЕНІ.
Низький уклін Вам, шановні добродії, від педагогічного і батьківського колективу Бджільнянської ЗОШ І-ІІ ступенів за те, що проблеми навчання наших школярів не залишилися байдужими для Вас, що Ваше милосердя, порядність, діловитість дозволили Вам зробити такий великий добродійний внесок у справу навчання школярів Бджільнянської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Керівник проєкту, директор школи Мельник Т.В.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.